Sky

Sky

Taani disainifirma AART on koostöös Focus-Lightinguga loonud uue välisvalgustite seeria Sky. Sellesse kuuluvad nii post-, pollar- kui ka seinavalgustid.

Küll klassikalise ja tuttava vormiga, kuid kaasaegse disainijoonega Sky seeria valgustites asetseb LED-valgusallikas valgusti põhjas ja valgus suunatakse alt üles vastu kumerat sirmi. Sealt peegeldub valgus alla tagasi, valgustades ümbrust ühtlaselt ja pehmelt. Sellest, et valgus suunatakse üles, taeva poole, tuleneb ka valgusti nimi Sky.

Sky Park

disain: AART

Postvalgusti

Postvalgustit saab kasutada erinevat tüüpi postide otsas, mille tipu läbimõõt on 60mm ning paigalduskõrguseks soovitatakse 3-5m. Standarvariandis on postvalgusti sümmeetrilise valgusjaotusega, kuid selle saab lisasrimi abil muuta ka ebasümmeetriliseks.

Pollarvalgusti

Pollarvalgustit saab nii maassesüvistatava kui ka pinnapealse postiga.

Sky Wall

disain: AART

Lai värvivalik

Standardviimistlusi on kolm – grafiithall, hõbehall ning Corten pruun. Kui aga peaks soov olema saada valgustit mõnes teises viimistluses, siis RAL-süsteemi järgi võib valida kõike.

Erinevad valgusallikad

Valgusallikaid on erineva valgusviljakusega – alates 1550lm kuni 4700lm ja need on programmeeritavad ning ka dimmerdatavad.

Vandaalikindel

Sky seeria valgustite jooned on pehmed ja sujuvate üleminekutega, mistõttu on nad vägagi elegantsed. Ilu nimel pole aga sugugi ohverdatud vandaalikindlust – see on kõrge IK10

Focus Lighting uudised
  • Vormilt ühtviisi nii klassikaline kui ka kaasaegne – see võimaldab valgustit kasutada väga...

  • Kõikide Pelee- seeria valgustite disaini taga seisab kollektiiv nimega Cubo Architects. Li...

  • Küll klassikalise ja tuttava vormiga, kuid kaasaegse disainijoonega Sky seeria valgustites...