Doo-Wop uues kuues

Doo-Wop

Oli aeg, mil erinevat värvi metallide kombinatsioon ei läinud kohe mitte. Nüüd on ajad muutunud ja tundub, et erinevast metallist esemete kõrvuti kasutamine on taas moes.

Kontrastsed metallid lisavad sügavust, on visuaalselt huvitavad, täiendavad teineteist ja toovad hästi välja teineteise paremad küljed . Külmade toonidega metallid nagu näiteks roostevaba teras, toovad ruumi puhast ja kaasaegset esteetikat, aga soojade toonidega metallid nagu vask ja messing, on kutsuvad ja meelitavad.

Külmade ja soojade toonide ühes koosluses kasutamine loob värske modernse väljanägemise, kus minimalism on segunenud glamuuriga. Pilt saab olema igati väljapeetud, kuid täpselt piiritlemata stiiliga. Üksikuna või mitmekesi, sama värvi või kombineerituna – uued materjalid teevad Doo-Wop ´i veelgi paremini kohalduvaks erinevatesse interjööridesse, pisut intrigeeerivaks ning kahtlemata elegantseks.

Seda 1952 aastal disainitud valgustit on võimalik lisaks varasematele valgele, tumehallile ning messingist tehtud variantidele saada nüüd ka vasest ja poleeritud roostevabast terasest.

Doo-Wop BMLight

Louis Poulsen Uudised
  • Olafur Eliassoni ja Louis Poulseni koostöös valminud OE Quasi Light on pilkupüüdev ja orig...

  • Flindt Plaza - funktsionaalsuse ja esteetika sümbioos parimal moel...

  • Stockholmi mööblimess on koht, kus esitletakse üsna mitmeid Skandinaavia disainiuuidseid. ...