Limited-edition PH 3½-3 Amber Coloured Pendant

PH 3½-3 Amber Coloured Pendant

Poul Henningseni looming on pärand , mis omab märkimisväärset rolli Louis Poulseni eduloos. See põhineb tema disaini aegumatusel ja võimel kohaneda erinevate ajastute arhitektuuri ning keskkonnaga.

Tähistamaks Poul Henningseni geniaalseid leiutisi, laseb Louis Poulsen välja piiratud koguses algselt 1926 aastal disainitud PH 3 ½ – 3 rippvalgusteid. Seda merevaigukarva klaassirmidega ning messingist riputiosaga valgustit saab soeatada vaid kahe kuu jooksul – kampaania algab novembriga ja lõpeb koos käesoleva aastaga.

Toonitud klaasiga valgusteid tutvustasid Louis Poulsen ja Poul Henningsen juba ka 1920-ndate aastate lõpus äratamaks tähelepanu ennekõike just uute klientide seas. See ettevõtmine osutus edukaks.

Nüüd on siis taas selleks võimalus. Tänapäeva Taani disaini austajate rõõmuks esitleb Louis Poulsen parimate Itaalia klaasimeistrite poolt puhutud kolmekihilisest klaasist merevaigukarva sirmidega valgustit PH 3 ½ – 3 Amber Coloured Pendant.

Sirmide merevaigukarva toon annab talle retroliku väljanägemise, kuid tema geomeetrias ja ehituses väljendub modernsus. Sirmide alumine pool on mattvalge – tulemuseks on pehme, hubane ja ideaalselt hajutatud valgus. Nende läikiv pealispind toimib ruumis ka väljalülitatud olekus kui dünaamilise elemendina, tekitades sirmi peale ümbritseva ruumi peegelduse. Harjatud messingist riputiosa on naturaalne ja pind töötlemata, mistõttu muutub messing ilma poleerimiseta ajapikku tumedamaks.

PH 3 ½ – 3 rippvalgusti läbimõõt on 330mm ja kõrgus 225mm.

Valgusti näidis on väljas ELKE Mööbli kodusisustuse salongis Tedre 55, Tallinn. Olete oodatud vaatama!

Louis Poulsen Uudised
  • Olafur Eliassoni ja Louis Poulseni koostöös valminud OE Quasi Light on pilkupüüdev ja orig...

  • Flindt Plaza - funktsionaalsuse ja esteetika sümbioos parimal moel...

  • Stockholmi mööblimess on koht, kus esitletakse üsna mitmeid Skandinaavia disainiuuidseid. ...