PH 3/2 Table Limited Edition

PH 3/2 Table Limited Edition

Väärtustades Poul Henningseni pärandit ja geniaalseid tehnilisi lahendusi valgustimaailmas, esitleb Louis Poulsen eriväljalaskeseeria lauavalgustit PH 3/2  Table Limited Edition. Selle eksklusiivse mudeli merevaigukarva sirmid on tehtud käsitööna parimate Itaalia klaasipuhujate poolt ja metallosad kergelt harjatud pinnaga messingist.

Originaalis esitleti valgustit esimest korda 1927. aastal. Nii nagu siis, nii ka tänaselgi päeval, on inimeste ootused valgustite suhtes sarnased – valguselt oodatakse hubasust , valgustilt ainulaadsust ning kõrget detailide viimistletust. Seda kõike siit ka leiab.

Merevaigukarva sirmidega valgusti pole Louis Poulseni valikus sugugi esmakordne. Eelmisel aastal toimus rippvalgusti  PH 3 ½ – 3 Amber Pendant   piiratud väljalaske müügikampaania, mis osutus üliedukaks.  PH 3/2 Table Limited Edition sobib hästi täienduseks juba olemasolevatele PH 3 ½  – 3 Amber Pendant rippvalgustitele.

Ka valgust varre sees olev lüliti on jäljendatud 1927.aasta mudelist.  Tubli annuse väärikust lisavad valgustile varre peale graveeritud Poul Henningseni initsiaalid. Tänu naturaalsele lakiga katmata pnnale muutub messing ajapikku tumedamaks.

PH 3/2 Table Limited Edition müügiperiood kestab 01.10 – 31.12.2018.

Louis Poulsen Uudised
  • Olafur Eliassoni ja Louis Poulseni koostöös valminud OE Quasi Light on pilkupüüdev ja orig...

  • Flindt Plaza - funktsionaalsuse ja esteetika sümbioos parimal moel...

  • Stockholmi mööblimess on koht, kus esitletakse üsna mitmeid Skandinaavia disainiuuidseid. ...