Flindt Wall

Flindt Wall

Mõned aastad tagasi lõi Taani disainer Christian Flindt omanimelise pollarvalgusti. See üliedukalt müünud silindrikujuline saleda joonega valgusti sai nüüd paariliseks ka seinavalgusti.

Ümmarguse kujuga seinavalgusti põhineb nagu pollargi samal, n-ö „ühest tükist väljavestetud“ disaiinil ja toob oma skulpturaalse vormiga pehme valguse nii sise- kui ka õueruumi.
Sarnaselt pollarvalgustiga on ka seinavalgustis kaks LED-elementi, mis valgustavad valgusti ees olevat ala ning ka valgustit ennast, tekitades valgusti servade sisse õrna kuma. Osa valgusest on suunatud ka valgusti tagumisele küljele, luues sedamoodi kaudse valguse ning tuues valgusti kontuurid paremini esile.
Flindt seinavalgustit võib kasutada erinevatel kõrgustel vastavalt vajadusele ja soovitud efektile. Valgusti on parim igasuguste käigu- ja sissesõiduteede ning terrasside ja õueala valgustamiseks, kus olulisteks teguriteks on minimaalne pimestamine, pehmelt suunatud valgus ning mõnus atmosfäär. Kõrge vandaalikindluse tagab valualumiiniumist valmistatud korpus.
Flindt Wall on saadaval kolmes erinevas suuruses ning viimistluses.

Louis Poulsen Uudised
  • Olafur Eliassoni ja Louis Poulseni koostöös valminud OE Quasi Light on pilkupüüdev ja orig...

  • Flindt Plaza - funktsionaalsuse ja esteetika sümbioos parimal moel...

  • Stockholmi mööblimess on koht, kus esitletakse üsna mitmeid Skandinaavia disainiuuidseid. ...